Spagetikõrvits hakklihaga

0,5 spagetikõrvitsat (ca 1 kg)

0,5 kg veisehakkliha

1 punane sibul

sool, must purustatud pipar

oliiviõli

_______________________

Spagetikõrvitsa toorest peast poolitamisega võib viletsamat sorti noaga hätta jääda – väiksem köögikirves aitab; kui kirvega keskele pragu sisse lüüa, saab päris edukalt edasi ta pooleks murda. Poolikust spagetikõrvitsast tuleb välja võtta seemnetega pehme osa ja panna allesjääv poolik tervelt vähese soolaga maitsestatud vette. Keeta 20-30 min, oleneb kõrvitsa paksusest. Katsuda lusikaga, kui “spagetid” hargnema hakkavad, on valmis. 

Kuni kõrvits kees, pruunistasin hakkliha oliiviõlis, lisasin soola ja purustatud musta pipra. 

Spagetid tulevad koore seest kergelt välja – kallasin vee kõrvitsa pealt ära ja “aitasin” tangidega spagetid välja. 

Kallata “spagetid” pruunistatud hakkliha juurde ja kuumutada koos läbi. Mina lisasin veel lõpus hakitud punase sibula, kuid sinna võib vastavalt maitsele MidaIganes juurde panna.

Salatiks marineeritud patissonid ja herned.

________________________________________________

Kulunud aeg: 35 min  Raha: 4 in söögiks 54 krooni.

Laste hinnang:
🙂 🙂 🙂

~ kirjutas xantiffe &emdash; märts 26, 2010.

Lisa kommentaar